piatok 4. júla 2014

RECENZIA: LAB 35 mlieko na suché lámavé vlasy od KALLOSS






Toto mliečko na vlásky som si kúpila náhodou :-) prišla som do mojej obľubenej predajne a chcela som nejaký kondicionér v spreji na vlasy no moju značku od Gliss Kur práve na predajni nemali tak mi slečna predavačka milo poradila že si mám vziať toto mliečko na vlasy od Kallossu. Keďže Kalloss značku mám už dávno vyskúšanú a mám ju naozaj rada, rozhodla som sa že toto mliečko teda vyskúšam.


Balenie a cena: Balenie ma 300ml a je vo fľaštičke s pumpičkou. V drogériách je cena okolo 3,30e ale na nete sa dá kúpiť za 2,99e + poštovné. Flaštička je v rúžovej farbe (vid. fotky) :D
LAB 35 pink je určený na suché a lámavé vlasy a obsahuje  Keratrix, olivový olej, kokosový olej a D-Panthenol. Toto Mliečko má hyd-ratovať a posilňovať štruktúru vlasu a tiež končeky vlasov. Vlasy sa po ňom super rozčesávajú a ešte ako prídavok naozaj užasne voňajú! Ja osobne som sa do tej krásnej vôňe zamilovala a musím si dávať mliečko na vlasy každý deň! :-)
Použitie: Fľaštičku treba najskor pretrepať a potom nastriekať na mokre alebo suché vlasy.
Vlasom mliečko dodá krásny lesk a krásnu vôňu a myslím že v tomto teplom počasí im aj dosť pomáha.  :-) Každému ho vrelo odporúčam u mňa má 5*! :-)


1 komentár: